News

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ, ΤΡΙΨΙΜΟ (TOUCHLESS)

Για ενα σωστό πλύσιμο χωρίς τη χρήση μηχανικών μέσων (βούρτσες, σκούπες κτλ) για την απομάκρυνση των ρύπων απο το εξωτερικό του αυτοκινήτου προτείνουμε τα δύο υλικα μας Orbex-DX και Orbex-NK

Καθαριστικά αυτοκινήτου

Το παρών είναι ένα πολυδύναμο υλικό για τον καθαρισμό των αυτοκινήτων . Συνδυάζει πανίσχυρη καθαριστική δύναμη χωρίς την χρήση κανενός μηχανικού μέσου. Ψεκάζετε με τον αφρό το αμάξι και ξεπλένεται όλη την επιφάνεια του αμαξιού. Ιδανικό για μοντέρνα πλυντήρια αυτοκινήτων τα οποία θέλουν καθαρισμό, γυάλισμα και προστασία για τα αυτοκίνητα που εξυπηρετούν. Αφήνει το όχημα με γυαλιστερή επιφάνεια.

Ασφαλές για όλες τις επιφάνειες, ακομα και για πλύσιμο στο ήλιο.  Διαθέτει μαλακτικά νερού για την εμπόδιση ανάπτυξης αλάτων.

Το Orbex-Nk διαθέτει ένα θελκτικό άρωμα ώστε κατά τη διάρκεια του πλυσίματος να διαχέεται στο χώρο πλύσεως

Διάλυση 1.5% στο νερό. Ιδανικό για χρήση με αφροποιητή

To Orbex-DX ειναι επίσης ενα πολυδύναμο υλικό για τον καθαρισμό των αυτοκινήτων και φορτηγών, μηχανημάτων και γενικά πιο βαρέου τύπου οχημάτων. Ψεκάζετε με τον αφρό το αμάξι και ξεπλένετε όλη την επιφάνεια του αμαξιού. Ιδανικό για πλυντήρια με μεγάλο ογκο οχημάτων η ελλιπούς μηχανολογικού εξοπλισμού.

Διαθέτει μαλακτικά νερού για την εμπόδιση ανάπτυξης αλάτων.

Διάλυση 1.5% στο νερό. Ιδανικό για χρήση με αφροποιητή

 Μπορείτε να δείτε και ενα συγκριτικό πίνακα με όλα τα προιόντα μας για το εξωτερικό πλύσιμο των αυτοκινήτων

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μηχανήματα καθαρισμού

Έχουν τη δυνατότητα να κάνουν απλή ρίψη χημικού ή παραγωγή αφρού σε όποια πυκνότητα θέλουμε. Συνδέονται με την παροχή αέρα (κονφλέρ) και λειτουργούν σε πίεση 8 bar. Διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξαρτήματα για την εκτόνωση και διατήρηση της σωστής πίεσης. Σε συνδυασμό με τα προϊόντα μας είναι η τέλεια λύση για πλύσιμο αυτοκινήτων χωρίς βούρτσισμα.αλλά και όλων των εφαρμογών καθαρισμού.

Παρέχουμε και υποστήριξη για παροχή κονφλέρ και πιεστικού μετά απο συννενόηση.