Υπηρεσίες

Remote Χημείο

Για τους πελάτες μας της επεξεργασίας μετάλλων παρέχουμε δωρεάν μετρήσεις για τη πυκνότητα των μπάνιων και την κατάσταση τους ώστε να παραμένουν σε καλή κατάσταση παρά τη χρήση τους.
Αυτό γίνεται για τη διασφάλιση ποιότητας και εμφάνισης των μετάλλων που δουλεύεται.
Μέτα την αποστολή ενός δείγματος από το μπάνιο σας, ελέγχουμε τις παραμέτρους που δείχνουν την κόπωση του διαλύματος και προτείνουμε γραπτά τις συμβουλές μας αναλόγως συνθηκών.


Εποξικά βιομηχανικά πατώματα

Τα συνηθισμένα δάπεδα είναι φτιαγμένα ως γνωστό από τα παρακάτω υλικά με τα ανάλογα πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα :

# Όνομα Μειονεκτήματα
1 Ξύλο Σκεβρώνει , μουχλιάζει, φθείρεται, λερώνεται.
2 Τσιμέντο Φθείρεται, σπάνει, λερώνεται, όχι καλαίσθητο, δεν αντέχει στα χημικά.
3 Μωσαϊκό Σπάνει, γλιστράει, είναι κρύο ,όχι καλαίσθητο δεν αντέχει στα χημικά.
4 Πλακάκια Σπάνουν, γλιστρούν, είναι κρύα, ακριβά, όχι ανθεκτικά στα χημικά.
5 Μάρμαρο Φθείρεται, σπάνει , λερώνεται, γλιστράει, δεν αντέχει στα χημικά.
6 Σίδηρος Σκουριάζει , γλιστράει, δεν αντέχει στα χημικά
7 Άσφαλτος Μυρίζει, δεν αντέχει την πίεση / θερμοκρασία.
8 OREPOX Τίποτε από τα παραπάνω , είναι εύχρηστο και μέσης τιμής.

Το OREPOX είναι νέου τύπου ετοιμοπαράδοτη, αυτοεπιπεδούμενη, ρευστή ρητίνη που διευκολύνει τον οποιοδήποτε χρήστη να κατασκευάσει μόνος του πολύ ανθεκτικά βιομηχανικά δάπεδα σε οποιοδήποτε χρώμα και εμφάνιση χρειάζεται. Eμείς προσφέρουμε δύο συστατικά που αναμιγνύονται πριν την χρήση για να δώσουν μία ρευστή αλοιφή που απλώνεται εύκολα και πήζει σε λίγες ώρες σε ένα ενιαίο, πανέμορφο δάπεδο με σαγρέ η λεία επιφάνεια. Το OREPOX προσφέρεται σε παστώδη μορφή (περίπου το 9/10 της ποσότητος), ο δε σκληρυντής ORAM σε υγρή μορφή που μπορεί μεν να ζυγιστεί, αλλά μαθαίνεται η χρήση του εμπειρικά μιας και η αναγκαία ποσότητα είναι τόση, όση χρειάζεται το μίγμα για να γίνει ευκολοδούλευτο! Όταν ετοιμαστεί το μίγμα γίνεται εύχρηστο τόσο στο δούλεμα (ρέει άνετα), όσο και στον χρόνο (δεν πήζει γρήγορα κι έτσι εξασφαλίζει άνεση και παραγωγικότητα στον χρήστη). Σε 2-4 ώρες (αναλόγως θερμοκρασίας) το υλικό δουλεύεται και καθαρίζεται ακόμη εύκολα με σαπουνάδα και τρίφτη, μετά όμως σκληραίνει συνεχώς και σε 18 -24 ώρες είναι πλέον επισκέψιμο (ενώ οι τελικές αντοχές παρουσιάζονται μετά από λίγες ημέρες

Το OREPOX απευθύνεται για κατασκευή ή επισκευή πατωμάτων κυρίως σε :

  • Σχολεία, γκαράζ , σταθμοί και συνεργεία ( αντιολισθητικά δάπεδα αντοχής και εμφάνισης)
  • Ξενοδοχεία, εστιατόρια, νοσοκομεία (πισίνες, πλυντήρια, ράμπες, κουζίνες, τουαλέτες, αποθήκες κλπ)
  • Βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, ρούχων, φαρμάκων, καλλυντικών, χημικών κλπ

Το OREPOX κυκλοφορεί σε μια πλειάδα από ανθεκτικά γυαλιστερά ή ματ (RAL) χρώματα : λευκό, γκρι ανοικτό/ σκούρο, μαύρο, κόκκινο, καφέ, μπλε, πράσινο και εμφανίσεις : κοκκώδη, λεπτή και πορσελάνινη.

Ζητήστε μας μια προσφορά αναφέροντας μας τα τετραγωνικά που θέλετε να καλύψετε, τη μορφολογία του υπάρχοντος δαπέδου και τη σύσταση (Τσιμέντο, πλακάκι, κτλ).

loading...
loading...