Εταιρικό προφίλ Δρ. Ορφανός Χημικά προϊόντα τεχνολογίας

Ξεκινώντας το 1970 από την έρευνα και την παραγωγή καθαριστικών για τα συνεργεία και πλυντήρια αυτοκίνητου, η  Δρ Ορφανός έχει φτάσει να παράγει με μοναδικές φόρμουλες βασιζόμενες στην έρευνα και τεχνολογία σήμερα, πάνω από 350 προϊόντα για πολλές βιομηχανίες.

Μπορούμε να σας διαθέσουμε όλα μας τα  χημικοτεχνικά προϊόντα με ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο και την τεχνική υποστήριξη που σας χρειάζεται. Διαθέσιμα 24/7 σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες. Εγγυόμαστε για την εξεύρεση σωστής και οικονομικής λύσης σε προβλήματα καθαρισμού, προστασίας και βαφής όλων των επιφανειών.

Επίσης μπορείτε να μπείτε στο δίκτυο μεταπωλητών μας μέσω αίτησης στο email μας και να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Η παράγωγη ποιοτικών σύγχρονων χημικοτεχνικών προϊόντων σε συνεργασία πάντα με τους τελικούς χρήστες. Ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους κλάδους.

  • Πηγή ποιοτικών χημικών προϊόντων για 11 κλάδους της αγοράς. (Πλυντήρια και συνεργεία αυτοκίνητων, Hotel Restaurant Cafe, Γουναρική, Βιομηχανίες Τροφίμων, Ταπηκαθαριστηρια, Χρώματα και βερνίκια, Επεξεργασία μετάλλων, Ναυτιλία, Πισίνα και προϊόντα οικοδομής.

  • Αυξανόμενη εξαγωγική δραστηριότητα και παρουσία σε αγορές του εξωτερικού με συνεργάτες αντιπροσώπους και κλαδικές εκθέσεις. Ρωσία , χώρες της παλιάς ΕΣΣΔ, Αραβικό κόλπο και Ασία.
  • Από τις λίγες εταιρίες που επενδύουμε σε τεχνολογίες βάσεως νερού για τα χρώματα και βερνίκια μας.

 

Ιδιωτική ετικέτα 

  • Custom προϊόντα για πελάτες μας . H διαδικασία που ακολουθούμε είναι οριοθέτηση χαρακτηριστικών, ανάπτυξη στο χημείο, δοκιμή σε μικρή κλίμακα, δειγματισμός στον πελάτη και παραγωγή προϊόντος.
  • Η πολυετή εμπειρία στους κλάδους που εξυπηρετούμε, μας έχει δώσει τη δυνατότητα ήδη να αναπτύσσουμε, παράγουμε και συσκευάζουμε υλικά με ιδιωτική ετικέτα για τεχνολογίκές εμπορικές, ναυτιλιακές και startup εταιρείες. Η εμπιστοσύνη των πελατών και η εχεμύθεια μας, ειναι τα δυνατά μας σημεία. Στείλτε email με την ιδέα σας

 

·         Αυξανόμενη εξαγωγική δραστηριότητα και παρουσία σε αγορές του εξωτερικού με συνεργάτες αντιπροσώπους και συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις. Ρωσία , χώρες της παλιάς ΕΣΣΔ, χώρες του Αραβικού κόλπου και Ασία.

loading...
loading...