Εταιρικό προφίλ Δρ. Ορφανός Χημικά προϊόντα τεχνολογίας

Ξεκινώντας το 1970 από καθαριστικά για τα καρμπυρατέρ αυτοκίνητου, οικολογικές βαφές και καλλυντικά για τη γουναρική στη Καστοριά η Δρ Ορφανός έχει φτάσει να παράγει με μοναδικές φόρμουλες βασιζόμενες στην έρευνα και τεχνολογία σημερα πάνω από 350 προϊόντα για πολλές βιομηχανίες.

Τώρα φιλοδοξούμε να σας διαθέτουμε πάνω από 350 χημικά προϊόντα με ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο που διαμορφώνεται αυτόματα βάσει κατανάλωσης συσκευασίας και παραγγελίας. Διαθέσιμα 24/7. Εγγυόμαστε για απάντηση σε ερωτήσεις πελατών μας σε 24 ώρες το περισσότερο.

Επίσης μπορείτε να μπείτε στο δίκτυο μεταπωλητών μας μέσω αίτησης στο email μας και να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Η παράγωγη ποιοτικών σύγχρονων χημικοτεχνικών προϊόντων σε συνεργασία πάντα με τους τελικούς χρήστες. Ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους κλάδους.

  • Πηγή ποιοτικών προϊόντων για 11 κλάδους της αγοράς. (Πλυντήρια και συνεργεία αυτοκίνητων, Hotel Restaurant Cafe, Γουναρική, Βιομηχανίες Τροφίμων, Ταπηκαθαριστηρια, Χρώματα και βερνίκια, Επεξεργασία μετάλλων, Ναυτιλία, Πισίνα και προϊόντα οικοδομής.
  • Παρουσία σε αγορές του εξωτερικού με συνεργάτες αντιπροσώπους και κλαδικές εκθέσεις. Ρωσία , χώρες της παλιάς ΕΣΣΔ και Ασία.
  • Από τις λίγες εταιρίες που επενδύουμε σε τεχνολογίες βάσεως νερού για τα χρώματα και βερνίκια μας.

 

Ιδιωτική ετικέτα 

  • Custom προϊόντα για πελάτες μας . H διαδικασία που ακολουθούμε είναι οριοθέτηση χαρακτηριστικών, ανάπτυξη στο χημείο, δοκιμή σε μικρή κλίμακα, δειγματισμός στον πελάτη και παραγωγή προϊόντος.
  • Η πολυετή εμπειρία στους κλάδους που εξυπηρετούμε, μας έχει δώσει τη δυνατότητα ήδη να αναπτύσσουμε, παράγουμε και συσκευάζουμε υλικά με ιδιωτική ετικέτα για τεχνολογίκές εμπορικές, ναυτιλιακές και starup εταιρείες. Η εμπιστοσύνη των πελατών και η εχεμύθεια μας, ειναι τα δυνατά μας σημεία. Στείλτε email με την ιδέα σας

 

Πριν φύγετε, πείτε μας τη γνώμη σας για να γίνουμε καλύτεροι.

Εύρεση προϊόντος

Παραγγελία

Πλοήγηση

Περιγραφές προϊόντων

* Υποχρεωτικά Πεδία