Νέα

Εξαιρετικές λύσεις για καθαρισμό και συντήρηση ψυγείων αυτοκινήτου

shutterstock 1946947051

Στην DrOrfanos, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών λύσεων που ενισχύουν την αποδοτικότητα και τη μακροζωία των οχημάτων. Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε δύο επαναστατικά προϊόντα που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες καθαρισμού ψυγείων, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση και διάρκεια ζωής.

  1. Orbirex-500: Απομάκρυνση λαδιών από το ψυγείο.

Το ψυγείο του πελάτη σας ταλαιπωρείται από επίμονες εναποθέσεις λαδιού και γράσου που εμποδίζουν την αποδοτικότητα της ψύξης; Αναζητήστε το Orbirex500- τη λύση αιχμής μας που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει κατά μέτωπο αυτούς τους επίμονους ρύπους. Η προηγμένη φόρμουλα του Orbirex-500 διεισδύει βαθιά στο ψυγείο, διασπώντας και διαλύοντας τις συσσωρεύσεις λαδιού και γράσου. Με το Orbirex500, μπορείτε να επαναφέρετε τα ψυγεία στην παρθένα κατάστασή τους, βελτιώνοντας τη συνολική απαγωγή θερμότητας και την απόδοση του κινητήρα.

Με μια δόση (500ml) και ανακύκλωση των νερών, αρκεί για να διαλυθούν και να απομακρυνθούν τα λάδια από το ψυγείο.

Βολική συσκευασία σε μπουκάλι των 500ml που αρκεί για ένα ψυγείο Ι.Χ .

 

  1. Orbiscal2-500: Υπερασπιστείτε τα ψυγεία από τις εναποθέσεις αλάτων

Η αδυσώπητη συσσώρευση εναποθέσεων αλάτων στα ψυγεία μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την αποτελεσματικότητα της ψύξης, οδηγώντας σε υπερθέρμανση του κινητήρα και μειωμένη απόδοση του A/C. Παρουσιάζουμε το Orbiscal2-500 – τη λύση που έχει σχεδιαστεί για να καταπολεμά τις εναποθέσεις αλάτων και να διασφαλίζει ότι τα ψυγεία λειτουργούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Αυτή η ισχυρή φόρμουλα διαλύει και απομακρύνει τις συσσωρεύσεις αλάτων, συμβάλλοντας στην πρόληψη της διάβρωσης και στη διατήρηση της βέλτιστης μεταφοράς θερμότητας. Ενσωματώνοντας το Orbiscal2-500 στη ρουτίνα συντήρησής σας, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των ψυγείων και να βελτιώσετε την απόδοση του οχήματος.

Με μια δόση (500ml) και ανακύκλωση των νερών, αρκεί για να διαλυθούν και να απομακρυνθούν οι επικαθήσεις των αλατων από το ψυγείο.

Βολική συσκευασία σε μπουκάλι των 500ml που αρκεί για ένα ψυγείο Ι.Χ.

 

Οφέλη από τη συνεργασία με την DrOrfanos:

Λύσεις αιχμής σχεδιασμένες για συγκεκριμένες ανάγκες καθαρισμού ψυγείων.

Ενισχυμένη αποδοτικότητα ψύξης και απόδοση του κινητήρα.

Πρόληψη των προβλημάτων που σχετίζονται με τη διάβρωση και την αλάτωση.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τα ψυγεία και μειωμένο κόστος συντήρησης.

Έμπιστα και αξιόπιστα προϊόντα που πληρούν τα πρότυπα του κλάδου.

 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά τα προϊόντα μας για το χώρο συντήρησης αυτοκινήτων μπορούν να ωφελήσουν τους πελάτες σας και να ενισχύσουν το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σας και να σας παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε.